Bedrijfsprofiel

HISTORIEbedrijfsprof1

MEM BENELUX BV is een marktgericht bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van import, productie en verkoop van hoofdzakelijk kokos, instant noodles, pasta en natuurproducten . De basis voor de huidige activiteiten werd gelegd in 1992. MEM BENELUX FOOD – IMPORT – EXPORT B.V. is opgericht in 2001 en vervult inmiddels een belangrijke rol op diverse markten. Tot onze klantenkring rekenen wij diverse toonaangevende internationale supermarktorganisaties, maar ook afnemers in de horeca & groothandel , foodservice en industrie.

KANTOOR

Ons kantoor is gevestigd op Industrieterrein De Woude / Donkersloot in Ridderkerk op korte afstand van de Rotterdamse haven, waar het grootste deel van onze goederen dagelijks per zeecontainer binnenkomt. Ons kantoor ligt op korte afstand van ons magazijn, waardoor wij in staat zijn om strenge kwaliteitscontroles uit te voeren.

LOGISTIEKbedrijfsprof2

Onze goederen worden centraal opgeslagen in ons magazijn in Zevenbergschenhoek en Hamburg, waar de zeecontainers worden gelost en gepalletiseerd. Vanuit deze centraal gelegen magazijnen vindt distributie plaats over de rest van Nederland en Europa. Hierdoor zijn wij in staat om uw bestellingen binnen 48 uur na orderverwerking bij u af te leveren op iedere gewenste locatie.

TRANSPORThartog.truck

Op het gebied van logistiek werken wij samen met een aantal professionele transportpartners die gespecialiseerd zijn in het verwerken van inkomende zeecontainers . Zij verzorgen tevens inklaringen, transport en distributie van deze goederen in Nederland en de rest van Europa. Of u nou kiest voor een volle 20ft container die handmatig in uw magazijn wordt gelost, of u kiest voor levering op pallets bij u voor de deur, onze logistieke partners maken het allemaal mogelijk…

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden !

Maak kennis met ons ruime assortiment kokosproducten

Maak kennis met ons ruime assortiment kokosproducten

payoff1