BRANDS

cocomi-cwl-logoCOCOMI

COCOMI dat is de naam van onze nieuwe lijn 100% biologische kokosproducten uit Sri Lanka. Onze partner – Renuka Agrifoods – beschikt over een complete lijn biologische kokos, zoals kokosmelk, kokosolie, kokosmeel, gemalen kokos, kokos chips en kokoswater. Kokosolie is o.a. uitermate geschikt om te bakken trans_cocomi-product-range(wokken) en te braden en bevat uitsluitend gezonde vetten. COCOMI gebruikt absoluut geen chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen of synthetische geur-, zoet- of smaakstoffen. Alle producten zijn 100% puur biologisch. Ervaar zelf het verschil en proef de authentieke smaak van biologische kokos uit Sri Lanka. Met de biologische kokosproducten van COCOMI geef je al je gerechten een nieuwe dimensie !

RENUKA

De kokos van RENUKA uit Sri Lanka is een ware smaaksensatie. Al eeuwenlang produceert RENUKA in Sri Lanka allerlei authentieke kokosproducten. RENUKA levert een compleet assortiment kokos, zoals kokosmelk, santen, kokosrasp (desiccated coconut) en kokosmelkpoeder aan retail, grootverbruik en industrie. Het productieproces is volledig geautomatiseerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. RENUKA is BRC-gecertificeerd en beschikt daarnaast over ISO 2000 en HACCP-certificering.

Download hier de renuka-brochure-pdf-061014

Klik hier om voor een directe link naar de website van Renuka Agrifoods in Sri Lanka (www.renukagroup.com)

YBARRA ybarra

Het familiebedrijf Aceites Ybarra in Dos Hermanas werd opgericht in 1842 en produceert sindsdien traditionele olijfolie in de zuiverste vorm. Door continue productontwikkeling en kwaliteitsverbeteringen behoort Ybarra in Spanje tot één van de grootste producenten van olijfolie en olijven. Dat olijfolie de basis is voor een gezond dieet is al eeuwenlang bekend. Daarnaast bevat olijfolie belangrijke anti-oxydanten en vitamine E. Kortom een gezond product dat past in een gezond voedingspatroon. YBARRA olijfolie heeft een unieke fijne smaak en is uitermate geschikt voor diverse doeleinden. YBARRA heeft naast olijfolie nog een groot aantal andere succesvolle producten in haar assortiment, zoals tafelazijnen, tafelolijven en sauzen. Maak eens kennis met deze producten en laat u vrijblijvend informeren. Uiteraard is Ybarra BRC/IFS gecertificeerd.

Klik hier voor een directe link naar de website van Aceites Ybarra in Spanje (www.ybarra.es)

ARRIGHI – PASTA BERRUTObrand1

Al in 1930 werd door de beroemde Italiaanse familie Renato Arrighi het familiebedrijf Arrighi opgericht. Decennia lang staat Arrighi bekend om zijn ambachtelijk gemaakte pasta volgens traditioneel Italiaans recept. Pasta Berutto staat voor de echte Italiaanse pasta gemaakt van harde tarwe, oftewel durum wheat, en fijne meelsoorten. Het assortiment is beschikbaar in de traditionele soorten zoals spaghetti, macaroni, penne, fusili, fusili tricolore, conchiglie, tortellini, ravioli en tagliatelle met ei. Naast het traditionele assortiment pasta’s beschikt Pasta Berutto ook over een lijn met biologische pasta’s.

Maak kennis met de producten van Pasta Berruto en hier voor een directe link naar de website (www.arrighipasta.it)

YOODLE + SANWA + KOKAnoodlesintro

Instant noodles zijn lekker en licht verteerbaar en bijzonder geschikt als hartig tussendoortje. YOODLE noodles kunnen bovendien uitstekend dienen als complete maaltijd. De noodles zijn er in handige plastic foam cups, waaraan alleen kokend water toegevoegd dient te worden. En dat uiteraard in diverse oosterse smaken zoals, tom yam, kip, kerrie, tomaat en garnaal. YOODLE noodles worden geproduceerd en op de markt gebracht door Tat Hui Foods in Singapore en zijn al jarenlang een succesformule op de Nederlandse markt. Naast de bekende cups levert MEM BENELUX ook noedels in zakjes van 85 gram in diverse smaken en onder diverse merken, zoals SANWA en KOKA. Ook hier geldt : Een complete maaltijd tegen een uiteraard lage prijs…

PRIVATE LABEL

Een groot deel van onze klanten geeft uit strategische overwegingen de voorkeur aan het importeren van producten onder EIGEN MERK, oftewel PRIVATE LABEL. Vrijwel alle producten op deze website en uit ons assortiment kunnen wij u aanbieden onder uw merk, oftewel onder uw PRIVATE LABEL. Graag bespreken wij met u de diverse mogelijkheden voor ontwikkeling van uw eigen merk. .