Industrie

B2B

Onze voornaamste afzetkanalen zijn business to business en industrie. Voor hen volgen wij dagelijks markt- en prijsontwikkelingen. De nadruk ligt op maatwerk, service en kwaliteit. Samen met onze afnemers proberen wij het product te vinden dat nauwlettend aansluit bij hun wensen en mogelijkheden.
Hierbij ligt uiteraard de nadruk op de door onze afnemers gestelde kwaliteitseisen en productveiligheid. MEM Benelux is IFS-gekwalificeerd en voldoet aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze toeleveranciers ook voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij beschikken over alle noodzakelijke certificaten, productspecificaties en documenten en zorgen ervoor dat deze informatie voor u op het juiste moment beschikbaar is.

Verpakking

In overleg met onze klanten selecteren wij de juiste verpakkingsgrootte. Onze verpakkingen variëren van 1 liter TETRA tot 1.000 Liter.
  • 5 liter UHT aseptic bag in box
  • 20 liter UHT aseptic bag in box
  • 200 liter FLEXBOX
  • 200 liter drum / vat
  • 1.000 liter FLEXBOX
Ook na aankomst in onze magazijn, hebben onze klanten de mogelijkheid om zelf de verpakkingsgrootte te bepalen.

Verantwoord ondernemen

MEM Benelux B.V. hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle producenten waarmee wij werken voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van productveiligheid en gezondheid. Daarnaast beschikken wij over een SKAL-licentie voor import van biologische producten, waarbij de nadruk ligt op het milieu en een verantwoorde samenleving.

Onze certificaten

Wij hechten veel waarde aan aktuele productspecificaties en kwaliteitscertificaten. Download hieronder onze aktuele certificaten:
Copyright © 2024 MEM Benelux B.V. | Een
SMTweb website
Copyright © 2024 MEM Benelux B.V.