Onze service

Service & Distributie

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat de gehele keten vanaf ons magazijn tot aan uw productiefaciliteit vlekkeloos verloopt. Douaneformaliteiten worden snel en efficiënt in Rotterdam afgehandeld. Wij zien het als onze taak om u te ontzorgen. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 48 uur na bestelling uw producten leveren. Wij gaan voor maatwerk.
Ons geautomatiseerde magazijn in Zevenbergschenhoek is gespecialiseerd in de handling van levensmiddelen voor retail en industrie. Ontzorgen van uw supply chain is onze prioriteit. Daarnaast werken wij met het EDI-orderverwerkingssysteem en zijn wij aangesloten bij GS1 Nederland.
Dienstverlening
Betrouwbaarheid
Flexibiliteit
Korte levertijden
Nauwkeurigheid

Duurzaamheid

MEM Benelux B.V. is zich bewust van haar verantwoordelijk t.o.v. ons milieu en onze planeet. Daarom zetten we ons in om ons milieu te beschermen en te bewaren voor toekomstige generaties. Energieverbruik terugdringen en duurzaam omgaan met grondstoffen zijn hierbij onze uitgangspunten. Al onze verpakkingen voldoen aan de in de EU geldende wetgeving. Ook proberen we om met steeds efficiëntere verpakkingen en recycling de afvalstroom te beperken.

Kwaliteit & Voedselveiligheid

Alle producten die wij importeren en distribueren zijn onderhevig aan kwaliteitscontroles. Producten worden door ons gecontroleerd op smaak, geur, consistentie conform eerder opgestelde productspecificaties. Daarnaast beschikken wij over analysecertificaten en tussentijdse (microbiologische) analyses die worden uitgevoerd door gekwalificeerde laboratoria met wie wij samenwerken. Zo garanderen wij constant kwaliteit en versheid van onze producten.
MEM Benelux B.V. is IFS-Broker gecertificeerd en houdt haar kwaliteitsniveau in stand door jaarlijkse audits en regelmatige kwaliteitscontroles. Daarnaast zijn wij SKAL-gecertificeerd, wat ons in staat stelt om biologische producten te importeren en distribueren.
De kwaliteit van onze producten is gewaarborgd in heldere productspecificaties die op gezette tijden door ons worden gecontroleerd en geactualiseerd.

Onze certificaten

Wij hechten veel waarde aan aktuele productspecificaties en kwaliteitscertificaten. Download hieronder onze aktuele certificaten:
Copyright © 2024 MEM Benelux B.V. | Een
SMTweb website
Copyright © 2024 MEM Benelux B.V.