MEM Benelux BV
  • Deutsch
  • Nederlands

Over ons

Historie

MEM Benelux B.V. is een marktgericht bedrijf opgericht in 2001 met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van import en distributie van kokos. De basis voor onze huidige activiteiten werd gelegd in 1992.
Tot onze klantenkringen rekenen wij diverse toonaangevende industriële afnemers in Nederland en in de rest van Europa. Daarnaast werken wij ook nauw samen met afnemers in retail (private label) en foodservice (horeca / groothandel).

Kantoor

Ons kantoor is gevestigd op Industrieterrein De Woude / Donkersloot in Ridderkerk, op korte afstand van de Rotterdamse haven, waar dagelijks onze zeecontainers binnenkomen.

Opslag & Distributie

Onze goederen worden centraal opgeslagen bij onze partner Hartog Logistics in Zevenbergschenhoek, waar zeecontainers worden gelost en gepalletiseerd. Vanuit dit centraal gelegen magazijn leveren wij dagelijks uw goederen in Nederland en de rest van Europa. Bestellingen worden binnen 48 uur na ontvangst verwerkt en geleverd op iedere gewenste locatie. Hierdoor zijn wij in staat om uw bestellingen binnen 48 uur na orderverwerking bij u af te leveren op iedere gewenste locatie.

Logistiek

Op het gebied van logistiek werken wij samen met een aantal professionele partners die gespecialiseerd zijn in het verwerken van inkomende zeecontainers . Zij verzorgen tevens inklaring, transport en distributie van deze goederen in Nederland en de rest van Europa. Of u nou kiest voor een volle 20ft container die handmatig in uw magazijn wordt gelost, of u kiest voor levering op pallets bij u voor de deur, onze logistieke partners maken het allemaal mogelijk.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Onze certificaten

Wij hechten veel waarde aan aktuele productspecificaties en kwaliteitscertificaten. Download hieronder onze aktuele certificaten:
Copyright © 2024 MEM Benelux B.V. | Een
SMTweb website
Copyright © 2024 MEM Benelux B.V.